Sveicināti vortālā www.atkritumi.lv!
 

20.07.2010.

Valsts iestādes pārstrādāšanai nodos papīru, elektriskās iekārtas, baterijas un akumulatorus

Turpmāk ministrijas un to padotības iestādes nodrošinās, lai izlietotais papīrs un nolietotās elektriskās un elektroniskās iekārtas, baterijas un akumulatori tiek nodoti atkārtotai lietošanai vai pārstrādei un reģenerācijai, šodien nolēma valdība.

 

20.07.2010.

Nosaka kārtību, kādā veic informācijas apriti piesārņotu vietu apzināšanas gadījumā

Valdība šodien pieņēma Vides ministrijas sagatavotos grozījumus piesārņoto un potenciāli piesārņoto vietu apzināšanas un reģistrācijas kārtībā.

 

12.07.2010.

Iepazīstinās ar jaunu kampaņu "Nemēslo ceļmalā!"

Šodien plkst.13 uz Bauskas šosejas notiks pasākums, kurā tiks stāstīts par jaunu kampaņu "Nemēslo ceļmalā!". Pasākumā iepazīstinās ar ceļmalu un mežu piemēslošanas statistiku, notiks "Melno punktu" kartes prezentācija, kā arī notiks īpaša memoranda parakstīšana cīņai pret mēslošanu ceļmalās.

 

29.06.2010.

Talcinieki strādā zem ūdens

Neierasta talka — zem ūdens — nesen notika Aizkrauklē. Zemūdens mednieki atkritumus tīrīja no Daugavas pie Aizkraukles novada kultūras nama.

 

14.06.2010.

EKO soma - ērtākai šķirošanai

SIA "Ziemeļvidzemes atkritumu apsaimniekošanas organizācija" (ZAAO) piedāvā jaunu pakalpojumu atkritumu šķirošanā - EKO somu. Tā paredzēta lietošanai galvenokārt privātmājās, lai iedzīvotājiem atkritumu šķirošana būtu ērtāka un pieejamāka.