Sveicināti vortālā www.atkritumi.lv!
 

07.06.2010.

Piedāvā iespēju internetā sekot būvdarbiem poligonā "Daibe"

Ziemeļvidzemes atkritumu apsaimniekošanas organizācijas (ZAAO) mājas lapas www.zaao.lv apmeklētājiem ir iespēja sekot būvniecības procesam poligonā Daibe.

Poligonā ir uzstādītas divas webkameras, kas ļauj vērot, kā noris otrās atkritumu noglabāšanas krātuves un atkritumu mehāniskās priekšapstrādes centra izveide.

 

02.06.2010.

Burtnieku novadā norisināsies lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija

No 7.jūnija līdz pat 4.jūlijam Burtnieku novada pašvaldībā norisināsies lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija. Tās laikā katrā no novadu veidojošajiem pagastiem vienu nedēļu tiks novietots 30m3 atkritumu konteiners.

 

27.05.2010.

Getliņos saimniekos aitas

Jēri iegādāti Jelgavas novada saimniecībā "Mežkalējas", un to ganīšanu uzraudzīšot pieredzējis zootehniķis, teica Stirāns, uzsverot, ka projekts esot ieinteresējis arī zinātniekus no Latvijas Lauksaimniecības universitātes, kuri pētīs, svērs un salīdzinās šo jēru attīstību ar citās saimniecībās audzētajiem, piebarotiem dzīvniekiem.

 

27.05.2010.

Lielgabarīta atkritumu savākšanas akcijā nodoti 422 m3 atkritumu

Lielgabarīta atkritumu bezmaksas savākšanas akcijā, kas Valmierā notika no 26.aprīļa līdz 10.maijam, iedzīvotāji nodevuši 422 m3 atkritumu – mēbeles un citus priekšmetus, kas neietilpst sadzīves atkritumu konteinerā. EKO laukumos nodoti gandrīz 42 m3 otrreizējo izejvielu, 53 m3 nolietotas sadzīves tehnikas, 78 m3 nolietotu autoriepu un 1 m3 bīstamo atkritumu.

 

06.05.2010.

Apsveicam konkursa „Mani ieteikumi, kā saudzēt dabu” uzvarētājus!

SIA „Zaļā josta” izsaka pateicību visiem skolēniem, kas piedalījās vizuālās mākslas konkursā „Mani ieteikumi, kā saudzēt dabu” un pateicas par skaistajiem iesūtītajiem darbiem un vērtīgajiem padomiem vides saudzēšanā.