Sveicināti vortālā www.atkritumi.lv!
 

18.02.2014.

Vēsturiski piesārņoto vietu Sarkandaugavā sanācijas projektam plāno tērēt 3,29 miljonus eiro

Valsts vides dienests (VVD) izsludinājis iepirkuma konkursu par vēsturiski piesārņoto vietu Sarkandaugavā projektēšanu un plānošanu, tam paredzot 3,29 miljonus eiro.

 

17.02.2014.

Skolēni no Rīgas Centra humanitārās vidusskolas pārstrādei nodod 20 tonnas makulatūras

Skolēni no Rīgas Centra humanitārās vidusskolas pārstrādei nodod 20 tonnas makulatūras, kļūstot par konkursa "Tīrai Latvijai!" starpposma uzvarētājiem

 

16.02.2014.

Atklās izstādi "Šveices pieskāriens ainavu arhitektūrā"

17.februārī plkst.17.30 arhitektūras un dizaina centrā "Xcelsior" atklās izstādi Šveices pieskāriens ainavu arhitektūrā".

 

15.02.2014.

Patēriņš pret saudzēšanu

Mazumtirgotāji iedzīvotāju pastkastes no reklāmām atslogot neplāno. Jaunais Vides aizsardzības un reģionālās attīstības (VARAM) ministrs Einārs Cilinskis (NA) no nozares darba kārtības nav izņēmis sava priekšgājēja Edmunda Sprūdža (RP) ieceri ierobežot drukātās reklāmas apjomu.

Lai gan Saeima rudenī neatbalstīja dabas resursu nodokļa ieviešanu neadresētajiem pasta sūtījumiem, E. Cilinskis apņēmies sagatavot jaunu piedāvājumu. «Iepriekšējais neguva atbalstu, jo nodokļa apmērs, iespējams, bija pārāk liels, tāpēc mēs domāsim, kā noteikt samērīgāku likmi,» Dienai savus nodomus atklāj E. Cilinskis.

 

14.02.2014.

"Ēnu diena" aizvadīta arī poligonā "Ķīvītes"

"Poligonā ir interesanti, iesaku braukt katram", tādu atziņu pašas sagatavotajā preses relīzē, pauž Pāvilostas vidusskolas 5.klases skolniece Sanija Bērziņa, kas vienlaikus ar vēl diviem piekto klašu skolniekiem- Samantu Sļesarenko (Pāvilostas vidusskola) un Kārli Ūtrupu (Grobiņas vidusskola), šogad ēnu dienas ietvaros apmeklēja uzņēmumu SIA "Liepājas RAS".