Sveicināti vortālā www.atkritumi.lv!
 

15.09.2014.

Atkritumu rēķini – pēc deklarēto skaita

Daudzstāvu dzīvojamos namos par sadzīves atkritumu izvešanu dzīvokļu īpašnieki turpmāk maksātu proporcionāli dzīvoklī deklarēto cilvēku skaitam.

 

12.09.2014.

Aicina pieteikt idejas Zaļo tehnoloģiju inkubatorā

Līdz 15.septembrim zaļi domājoši Latvijas uzņēmēji var pieteikt savas biznesa idejas Zaļo tehnoloģiju inkubatorā (ZTI), tādējādi pretendējot uz idejas uzņemšanu pirmsinkubācijas atbalsta otrajā kārtā, informēja ZTI izpilddirektors Oskars Priede.

 

11.09.2014.

Bartera tirdziņš

Bartera tirdziņš ir iniciatīva, kuras laikā katram tās dalībniekam būs iespēja apmainīt savas mantas, kuras vairs netiek lietotas, pret kaut ko noderīgu, tādējādi informējot par ieguvumiem un personīgo labumu, kas tiek iegūts atdodot vai mainot lietas, kā arī par lietu vairākkārtēju izmantošanu un otrreizēju pārstrādi. Cilvēki bieži mēdz pirkt lietas, kuras viņi izmanto tikai vienu reizi vai neizmanto vispār, tādējādi ar šo projektu mēs parādītu lietu praktisko pielietojumu. Visas pasākuma laikā iegūtās un neapmainītās lietas tiks ziedotas labdarībai vai aizvestas uz otrreizējās pārstrādes vietām.

 

03.09.2014.

Mārupes novadā bez maksas savāks lielgabarīta atkritumus un nolietotās elektropreces

Šā gada 6. un 13.septembrī Mārupes novada Dome sadarbībā ar vides un atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu "Eco Baltia VIDE" organizē lielgabarīta atkritumu un nolietoto elektropreču bezmaksas savākšanu Mārupes novadā.

 

02.09.2014.

Valdība atbalsta programmu 4,4 miljardu eiro kohēzijas līdzekļu apguvei

Valdība šodien atbalstīja Eiropas Savienības (ES) fondu līdzekļu 2014.-2020.gada plānošanas perioda darbības programmu "Izaugsme un nodarbinātība", kas iezīmē kohēzijas politikas fondu prioritāros virzienus, mērķus un sasniedzamos rezultātus.