Sveicināti vortālā www.atkritumi.lv!
 

20.01.2015.

SIA "Ragn-Sells" iegādājas veselības aprūpes atkritumu apsaimniekošanas nozares tirgus līderi Latvijā

SIA Ragn-Sells 2015.gada janvārī iegādājās 100% kapitāldaļas SIA Lautus, kas ir vadošais uzņēmums Veselības aprūpes atkritumu (Medicīnas atkritumu) apsaimniekošanas segmentā.

 

19.01.2015.

Vēlas veikt drošības novērtējumu vienīgajai radioaktīvo atkritumu glabātavai Baldonē

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs plāno pasūtīt ilgtermiņa drošības novērtējumu vienīgajai Latvijas radioaktīvo atkritumu glabātavai "Radons", uzzināja LVĢMC.

 

16.01.2015.

Trīs Latvijas tūrisma mītnes saņēmušas "Zaļās atslēgas" ekosertifikātu

Trīs Latvijas tūrisma mītnes saņēmušas "Zaļās atslēgas" ekosertifikātu, informēja Vides izglītības fondā.

 

16.01.2015.

Latvijas Ornitoloģijas biedrība izsludina konkursu: Barotavas putniem no otrreiz izmantotiem materiāliem

Latvijas Ornitoloģijas biedrība (LOB) izsludina konkursu, kurā ikvienu aicina sagatavot putnu barotavu no otrreiz izmantotiem materiāliem. Akcijas mērķis ir veicināt sabiedrības iesaisti putnu dzīvesveida un sugu iepazīšanā, veidojot videi draudzīgas, oriģinālas un radošas putnu barotavas no otrreiz izmantotiem materiāliem. Darbus konkursam iespējams iesniegt elektroniski līdz š.g. 28.februārim.

 

15.01.2015.

VARAM paziņo

Saskaņā ar Ministru kabineta 2012.gada 3.aprīļa noteikumu Nr.235 "Kārtība, kādā nosaka maksu par bīstamo atkritumu apglabāšanu" 24.punktu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija ir pieņēmusi lēmumu pagarināt 2014.gada 31.janvārī apstiprinātā maksas apmēra par vienas tonnas bīstamo atkritumu apglabāšanu poligonā "Zebrene".